Sztárok

Kiesett, de máris ajánlatot kapott Balogh Eszter

Balogh Eszter volt a 2016-os X-Faktor első kiesője, az énekesnő pedig inkább hideget kapott, mint meleget a kudarccal záródó este után. De nincs miért aggódni, a szakma így is elismeri.

Múlt hét szombaton az X-Faktor első élő show-jának a Jaggers és Balogh Eszter voltak a kiesői. Az énekesnő anyukája erősen nekiment a zsűrinek, és közölte Gáspár Lacival, hogy ő lesz a felelős, ha  összetörnek Eszter álmai, sőt még öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Eszter édesanyja
Eszter édesanyja

Később azt nyilatkozta nekünk, “úgy gondolom, hogy mint szülő nincs semmi szégyellnivalóm, hogy kiálltam a gyerekemért, és elmondtam a véleményemet. Szerintem mindenkinek jár egy esély. Nagyon meglep, hogy ha az ember spontán kinyilvánítja az érzelmeit, attól mások megijednek. Most már nem izgulok, mert Eszter álmának egy része teljesült.”

Kiesett, de máris ajánlatot kapott Balogh Eszter

Bár az anyuka nem kímélte Gáspár Lacit, a mentor a következőt mondta nekünk: “Az X-Faktor válogatóján először nemmel szavaztam Eszter produkciójára, de már a táborban kiderült, hogy igenis van helye a színpadon. A mentorházban pedig már nem is volt kérdés, hogy őt biztosan magammal viszem az élő show-ba. Nagyon becsülöm Eszterben azt, hogy így tud küzdeni, a közös munka során pedig kiderült, hogy nagyon szorgalmas és fejlődőképes. Bármikor szívesen dolgoznék vele újra, és természetesen az X-Faktor után is segíteni fogok neki, amiben csak tudok.” Gáspár Laci nyilatkozata felér egy szakmai ajánlattal.

Kiesett, de máris ajánlatot kapott Balogh Eszter

A dicséret Tóth Gabitól sem maradt el: “Több mint tíz éve ismerem Esztert, hiszen együtt kezdtünk el próbálkozni az énekesi pályán. Nagyon tehetségesnek tartom őt, és úgy gondolom, sokak számára példa értékű lehet a kitartása és a munka iránti alázata. Az X-Faktor első élő show-jában is tökéletes produkcióval állt a színpadra, nagyon sajnálom, hogy a nézők szavazata alapján neki kellett elsőként búcsúznia a műsortól. De biztos vagyok abban, hogy Eszter jól tudja majd használni mindazt, amit az X-Faktortól kapott, és megvalósítja az álmát, hogy énekesnő legyen.”

Mindehhez a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács László annyit tett hozzá, hogy “utálkozni a legegyszerűbb, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy azok, akik kígyót-békát kiabáltak Eszterre, kitartottak-e több mint tíz éven át az álmaik mellett, és harcoltak-e keményen azért, hogy elérjék azt, amire vágynak. Nyilván nem. Sajnálom, hogy a közhangulat ellene fordult, én abban bíztam, hogy mindenki meglátja benne a tehetséget, és ami még fontosabb, a kitartást, mert anélkül még soha senki nem ért el az életben semmit. A műsorban megmutattuk, hogy Eszter szülei összeomlottak, mert a szemük fényét újra csalódni látták. Lehet, hogy túlzásba vitték, de a motivációjuk a lányuk iránti szeretet volt. Ennek pedig nem közutálatot és fröcsögést kéne okoznia. Legkevésbé Eszter iránt, aki erről a helyzetről nem tehetett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top