Sztárok

Tóth Vera Tóth Gabira fogyott, kép bizonyítja

Persze, hogy nehéz ezt most elhinni, még akkor is, ha azt mondjuk: itt a kép, ami bizonyítja. Ha eddig nem láttad a hasonlóságot a két testvér között, akkor most talán azt mondod, hogy Tóth Vera és Tóth Gabi olyan, mint két tojás.

Tóth Vera látványos fogyása már hónapok óta téma, de talán azért, mert nehéz betelni vele, és részünkről elmondhatjuk: drukkolunk neki, jó látni, ahogy kivirult.  Azon a képen, amelyet legutóbb posztolt egészen úgy néz ki, mint a húga, Tóth Gabi.

Az átváltozásánál is látványosabb az, amilyen magabiztos lett Tóth Vera, és a humora is éppen olyan, mint régen. “Már nem is tűnök ki közülük annyira” – írta viccesen ahhoz a poszthoz, amelyen modellekkel pózol.

Amit igazán sajnálunk, hogy sok kritikát kapott az énekesnő, aki szerint néhányan nem képesek megbirkózni az új külsejével, mintha ettől máris más ember lenne. Te mit gondolsz erről? Szavazz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top