Úton az újabb hercegi baba, ujjong Monaco népe

nlc | 2016. November 10.
Korábban már többször felreppent a pletyka, de most az udvar hivatalos közleményben erősítette meg, hogy hamarosan újabb babával bővül a hercegi család. Monacóban hatalmas az öröm.

“Őfensége, Caroline, Monaco és Hannover hercegnője örömmel jelenti be, hogy másodszülött fia, Pierre Casiraghi és felesége, Beatrice Borromeo első gyermekét várja” – ez áll a monacói udvar közleményében, valamint az, hogy a baba, aki a hercegnő negyedik unokája lesz, várhatóan jövő év tavaszán jön majd világra. 

Grace Kelly unokája, Pierre tavaly nyáron vezette oltár elé a mesésen gazdag olasz arisztokrata család sarját. Az esküvőt a Borromeo családi kastélyban tartották, amely gyönyörű Lago Maggiore nevű tó magánszigetén van.

Caroline hercegnő elsőszülött fiának, Andreának már két gyereke van, és állítólag a kicsik is nagyon várják az unokatestvérük születését.

Nem lehet azonban teljes Caroline öröme. A fiai ugyan mindketten boldog családi életet élnek, de a húguk, Charlotte hercegnő szakított Lamberto Sanfelice olasz rendezővel. Pedig a férfi apjaként szerette Charlotte házasságon kívül született gyermekét, elfogadta a kapcsolattal együtt járó hírverést, és jól viselte Charlotte híresen rossz szokásait is (például, hogy a hercegnő napi három doboz cigarettát szív).

Exit mobile version