Sztárok

Parádés részletek Vajna Tímea szépségversenyéről – Miss Hungary Universe 2016 látványos lesz

November 20-án a TV2-n választják meg a Miss Universe Hungary idei győztesét. A látványos show-műsort élőben láthatják majd a tévénézők. Tudj meg többet a részletekről!

Idén harmadik alkalommal mutatja be Vajna Tímea a Miss Universe Hungaryt. A rangos nemzetközi szépségverseny világdöntője 2017 januárjában lesz a Fülöp-szigeteken, és vasárnap a TV2-n eldől, melyik lány képviselheti majd Magyarországot a megmérettetésen. A legszebb 16 lány hetek óta az élő show-ra készül, a szervezők pedig olyan látványvilágot varázsolnak köréjük, ami még inkább kiemeli majd a szépségüket.

Mint minden évben, most is egy különleges tematika köré épülnek fel az estélyis és bikinis tourok. Az idei év központi eleme az univerzum, a hatalmas LED-falakon a világűr, a bolygók, a víz alatti világ és a nyüzsgő metropoliszok lenyűgöző látványa tárul a nézők szeme elé, miközben a lányok versenyszámait sztárfellépők és tánccsoportok teszik még izgalmasabbá. Akrobatikus előadással lép majd színpadra a Kismenők döntőse, Szlavkovszki Zsolt. Az koktélruhás körben Kállay Saunders András produkciójára vonulnak fel a lányok, míg a fürdőruhás versenyszám alatt a Sztárban Sztár negyedik szériájának győztese, Veréb Tamás énekel majd.

Az Egyesült Államokból erre az estére hazaérkező Hien az elegáns, estélyi ruhás tour sztárénekese lesz. Az egész estés élő show-műsor házigazdái a 2011-es Miss Universe Hungary cím birtokosa, Lipcsei Betta és a rádiós-televíziós műsorvezető, Cooky lesznek. Olvasd el azt is, mit nyilatkozott nekünk Vajna Timi a Miss Universe 2016-ról.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top