Sztárok

Sebestyén Balázsék megható búcsúja: ez nem rólunk szól

Ormótlanra sikerült a Morning show vége, ahogyan Sebestyén Balázs az utolsó adásban fogalmazott. A műsorvezetők szerették volna tisztességesen lezárni az elmúlt időszakot, egy utolsó adással.

Morning show botrányra tegnap Sebestyén Balázs reagált, aki megjegyezte: legalább van értelme a Facebook-oldalának, mert most tisztázhatják magukat. Bár voltak olyan hírek, miszerint mindhárman, Vadon Janival, Rákóczi Ferivel a tévés karrierjükre akarnak koncentrálni, de nem ezért lett vége a rádiónak.

“Szeretnénk, ha mindenki tudná az igazat” – mondta akkor Balázs, aki szerint ormótlan megoldást választott a rádió, amikor a hátuk mögött közleményben tudatta velük, hogy már másnap  nem kell bemenniük.

“Nagyon csúnya, meg nagyon magyar a vége, de hát tulajdonképpen megszoktuk, hogy semminek soha nincsen szépen vége. De azért mi úgy őrizünk meg mindent és mindenkit, a rádió vezetőségét, hogy egy nagyon komoly szakmai gárda jött össze, akik azzá tették ezt a rádiót, amivé lett.”

Sebestyén Balázs nagyon fontosnak tartotta az utolsó Morning show-ban kiemelni, hogy bár ők voltak a műsor arcai, nem ők itt az igazi vesztesek.

Sebestyén Balázsék kitálalnak: ez nem rólunk szól

“Ez nem rólunk szól, vagy nem csak rólunk szól. Ez szól olyan emberekről, akik lehet, hogy jövő héten az utcára kerülnek, szólnak olyan kollégákról, akik nem tudják, mit hoz a holnap. Ez szól egy csomó családos emberről, akiknek elvették a lehetőségét, hogy dolgozzon. A legkevésbé sem azt akarjuk, hogy ez rólunk szóljon, mi velük vagyunk.”

Több tízezren szóltak hozzá a Facebook-közvetítéshez, sok ezer megosztást kapott a poszt, és Németországból, Angliából is írtak nekik. Mindenki arra volt kíváncsi, hol folytatják, mert a hallgatók abban bíznak: ez még nem a vége. 

Sebestyén Balázsék kitálalnak: ez nem rólunk szól

Néhányan, akik megszólalhattak, azok próbáltak sírás nélkül búcsúzni a hallgatóktól, de ez nem sikerült. Ahogyan a hallgatókat is elragadták az érzelmek, úgy a munkatársakat is.

Sebestyén Balázsék kitálalnak: ez nem rólunk szól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top