Sztárok

Vajna Tímea lányai a fánktól sincsenek eltiltva

Vajon a Miss Universe 2016 döntősei ehetnek Vajna Timea fánkjaiból? Megkérdeztük, és ha már ott voltunk, megkóstoltuk a látványos fánkokat is.

Vajna Timea extrém keretek között mutatta be a Miss Universe Hungary 2016 döntőseit. Mivel Vajna Timi fánkozója néhány napja újranyitott a sajtóeseményen fánk is várt minket, méghozzá olyanok, amelyeket erre az alkalomra terveztek. Volt köztük Miss Universe és Tropicarium feliratú is.

Vajna Timi fánkkal várt minket

A dekoratív cukorbombáktól roskadozó asztalok mellett kontrasztos érzést keltett a 16 döntős lány, akik bizony mind nagyon vékonyak. Persze ők nem nagyon ettek a fánkból. Felkeltette az érdeklődésünket, hogy vajon ez Vajna Timi kérése-e.

Mint megtudtuk, bár a felkészítés szigorú, de a döntős lányok sincsenek eltiltva az asztalon illatozó színes fánkoktól.  “Ez az ő döntésük, ők érzik, hogy belefér-e, szüksége van rá a testüknek vagy sem” – mondta el Vajna Timi, aki továbbra is a sós karamellásat ajánlja, mert az a kedvence.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A fánkokat egyébként mi is megkóstoltuk, a csokoládés kevésbé volt édes, a cukros viszont már csak megszállott cukorfüggőknek ajánlott. Hihetetlen, hogy ebből Vajna Tímea akár napi 8-10 darabot is megeszik.

Vajna Timi fánkkal várt minket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top