Sztárok

Hajdú Péter és Sarka Kata: lezárták a válást

Mi lesz a pénzzel, az ingatlanokkal? Hajdú Péter és Sarka Kata innen nézve gyorsan lezongorázták a hivatalos különválást.

November 29-re, azaz mára tűzték ki Sarka Kata és Hajdú Péter válóperének első fordulóját, a Blikk szerint pedig egyik fél sem jelent meg a bíróságon. 

A lap szerint ilyen esetben általában az egész válópert semmissé teszi a bíróság, Miskolczi Alexandra bírónő pedig a tárgyalóteremből kilépve közölte, hogy megszünteti az eljárást, vége a válópernek. 

Hajdú Péter és Sarka Kata: lezárták a válást

A Hajdú-Sarka válási hajcihő nyáron kezdődött, amikor Sarka Kata elköltözött a közös házból. Ettől kezdve átlagosan kétnaponta derültek ki újabb és újabb részletek arról, hogy a két műsorvezető–üzletember mostantól miként tervezi az életét, illetve hogyan nevelik tovább két gyereküket.

A mai nap eseményeiről még Hajdú és Sarka sem nyilatkozott, amint megszólalna bármelyik, írásunkat frissítjük. 

Hajdú Péter és Sarka Kata 2008-ban házasodtak össze. 2009-ben megszületett lányuk, Noémi, majd egy évvel később fiuk, Dávid.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top