Sztárok

Celine Dion: A férjem nélkül keserédes az ünnep

Férje januári halála óta ritkán ad interjút Celine Dion, de most kivételt tett egy amerikai lappal. Elmesélte azt is, hogy mit kérne a Mikulástól, és hogy három gyermekével hogyan készül az első olyan ünnepre, amin nem lesz velük René.

2016. január 14-én szörnyű tragédia érte Celine Diont, férje, René Angelil ugyanis pont két nappal a hetvenkettedik születésnapja előtt gégerákban elhunyt. A temetés után két hónappal az énekesnő ismét színpadra állt, Las Vegas-i show-ja manapság is telt házakkal pörög. Dion az utóbbi időben ritkán nyilatkozik, az amerikai illetőségű Page Six viszont szóra bírta. Elmondta, hogy ugyan keserédesnek érzi az idei ünnepeket, már várja, hogy elvonulhasson a gyerekeivel. “Nem élhetek állandó gyászban – magyarázta. – Elvesztettem a férjemet, a gyerekeimnek nincsen apjuk. Erősnek kell maradnom, és pozitívan kell gondolkoznom.”

Az idén 48 éves Dion és Angélil akkor ismerkedtek meg, amikor az énekesnő 12 éves volt, majd 1987-től voltak együtt, és 1994-ben házasodtak össze. Megvoltak az ünnepi szokásaik, és Dion elmondta, hogy most is betartja ezeket: a 15 éves René-Charlest és a hatéves ikreket, Nelsont és Eddyt ugyanabba a montanai síparadicsomba viszi karácsonykor, ahova eddig is jártak. “Síelünk, forró csokit iszunk, és ülünk a tűz mellett – mesélt a programról Dion, és hozzátette, hogy néhány barátjuk is meglátogatja őket. – Boldognak kell lennünk az ünnepek idején. Ha tehetném, azt kérném a Mikulástól, hogy adjon még időt Renének.”

Dion a gyerekeivel – Fotó: Facebook
Dion a gyerekeivel – Fotó: Facebook

Dion arról is beszélt a lapnak, hogy úgy érzi, René mindig vele van. “Ott van a színpadon, és ott lesz karácsonykor, a sípályán is. Az ünnep arról szól, hogy együtt legyünk. Játszunk majd sokat a gyerekekkel. Mindegy, hogy társasjátékot, vagy a telefont nyomkodjuk, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Még ha René fizikailag nincs is velünk.”

(Page Six, ABC News)

(címlapkép: Dion Facebook)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top