Sztárok

Kirakati show: Hódi Pamela ruhacseréjét sokan nézték

Hódi Pamela beállt dolgozni. Az esküvőjére készülő celeb egy ruhaüzletben törte ki a próbababák karját, közben pedig megfogdosott néhány feneket.

Hódi Pamela az Édes életben beleszagolt kicsit az eladói munkakörbe. Gyanítjuk, hogy Berki gyermekének édesanyja hamarosan saját ruhamárkával jelentkezik majd, és talán üzletet nyit. Addig azonban Hódinak néhány dolgot még meg kell tanulnia, például azt, hogyan kell felöltöztetni egy próbababát anélkül, hogy megfogdosnánk a fenekét.

Női feneket fogdosott Hódi Pamela

“Anyám, de jó fenek van, majdnem olyan, mint az enyém… Ha nekem saját üzletem lesz, akkor lesz egy próbababa-öltöztetőm… Nem egyszerű munka ez, majdnem eltörtem a karját, és leszedtem róla a parókát” – ecsetelte megpróbáltatásait Hódi Pamela

De elhangzott még ez is: “mindenki engem néz”, “hol a luka”, és végül Pamela meglátta a jót is a szerencsétlenkedésében. “Van ebben jó, mert feltűnést keltettem, és hátha becsalogatom ezzel is az embereket.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top