Sztárok

Drogot csempésztek Pásztor Anna italába

8 teljes óra kiesett Pásztor Anna életéből, miután – feltehetően spanyol turisták – drogot csempésztek az italába. Egész éjjel pörgött, de aztán semmire sem emlékezett.

Nem elég, hogy Pásztor Anna bűnözőket hallgatott le Angliában, még be is drogozták, az énekesnő újabb hajmeresztő történetet osztott meg Várkonyi Andrea  Micsoda nők című műsorának felvételén. Az eset tanulsággal is szolgál: jó, ha az ember olyanokkal megy bulizni, akik eléggé ismerik őt ahhoz, hogy felismerjék, ha baj van, és persze az italt sem szabad őrizetlenül hagyni.

“Hat évvel ezelőtt, egy délután ültünk be egy helyre a barátaimmal. Egy három decis mexikói sör egyharmadát ittam meg, de utána nyolc óra teljesen kiesett az életemből. Semmire sem emlékszem, pedig állítólag hatalmasat buliztunk utána, több szórakozóhelyen is voltunk” – mondta a Borsnak Pásztor Anna, akinek az volt a nagy szerencséje, hogy barátai jól ismerik, így látták, hogy nem alkoholos mámorban táncol az éjszakában, hanem talán másról is szó lehet. 

Drogot csempésztek Pásztor Anna italába

Feltehetően spanyol turisták tehettek  valamit az italába. “Délután csak egyszer mentem ki a mosdóba, miközben ott ültünk, és beszélgettünk egy kisebb spanyol társasággal. Mivel a barátaimban teljesen megbízom, kénytelen vagyok azt gondolni, hogy a spanyoloktól kaptam ezt az ajándékot” – mondta az énekesnő, aki utána napokig rosszul volt. “Másnap aztán jártányi erőm sem volt, majdhogynem eszméletlenül feküdtem, és szűköltem három napig a konyhakövön. Az első nap még vizet sem tudtam inni. Borzalmasan kellemetlen élmény volt, azóta sokkal elővigyázatosabb vagyok”  mesélte.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top