Sztárok

Sztárok, akik utálják a karácsonyt

Mi imádjuk a karácsonyt, ezért számunkra szinte elképzelhetetlen, hogy vannak, akik nem így vannak ezzel, sőt egyenesen utálják. Pedig vannak így néhányan a sztárok közül is, az igazi Grincsek.

Lady Gaga

Lady Gaga nevéhez több karácsonyi dal feldolgozása is köthető, ám ő mégsem szereti az ünnepeket. “Utálom a karácsonyt, ilyenkor egyedül vagyok és ez nyomorúságos” – fakadt ki a az énekesnő egy ünnepi fellépésén.

Hugh Grant

Hugh Grant minden karácsonykor a vendégünk, hiszen az Igazából szerelem az egyik legjobb karácsonyi film, és biztos, hogy legalább az egyik tévécsatorna leadja, mi pedig megnézzük. Hiába a film és a remek alakítás, a színész nem szereti az ünnepet. Saját bevallása szerint a karácsonnyal ki lehet kergetni a világból. Régebben direkt muszlim országokba utazott karácsonykor, ahol nincs nyoma az ünnepnek. Hogy miért utálja? Maga sem tudja.

Colin Firth

Nemcsak Hugh Grant, de a Bridget Jones filmbeli nagy riválisa, Mr. Darcy, azaz Colin Firth sem szereti a karácsonyt, hiába szerepel ő is a nagy karácsonyi klasszikusban. Azt gondolja, hogy ez az állboldogság időszaka, a rádióban, az utcán, mindenhol minden arra emlékezteti, hogy ilyenkor boldognak kell lenni, de ez a boldogság szerinte hamis boldogság, és ez nagyon zavarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top