Sztárok

Sírrablástól tart Gábor Zsazsa özvegye

Megvan, mikor és hol helyezik végső nyugalomra Gábor Zsazsát. A színésznőt a kedvenc ruhájában temetik majd el, de az ékszerei nem lesznek rajta.

Gábor Zsazsa Los Angelesben Francesca Hilton és édesanyja, Jolie Gabor mellett nyugszik majd, nem messze Marilyn Monroe földi maradványaitól. A színésznő hivatalos búcsúztatója a Good Shepherd-templomban lesz december 30-án, helyi idő szerint tíz órakor, majd délben a temetés. A meghívottak között olyan hírességek vannak, mint Kris Jenner, Larry King, Quincy Jones, Debbie Reynolds, George Hamilton and Kathy Hilton, Zsazsa második férje, Conrad Hilton unokájának felesége – írja a Bors

Úgy tudni, Gábor Zsazsa özvegyének, Frederic von Anhalt hercegnek egy temetkezési kellékekkel foglalkozó cég korábban felajánlotta, hogy aranykoporsót készít a színésznőnek, de ezt a férj, állítólag  a sírrablóktól tartva, visszautasította. A színésznő egyik utolsó kívánsága az volt, hogy a kedvenc ruhájába öltöztessék, ezt a kérést teljesítik, de nagy értékű gyémántjait nem helyezik mellé a koporsóba.

Sírrablástól tart Gábor Zsazsa özvegye

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top