Sztárok

Carrie Fishert együtt temetik az édesanyjával

Súlyos tragédia rázta meg Hollywoodot, amikor Carrie Fisher és édesanyja egy nap különbséggel elhunytak. Anyát és lányát egymás mellé temetik.

Privát ceremónia keretében, egymás melletti sírban helyezik nyugalomra Carrie Fishert és édesanyját, Debbie Reynoldsot. Carrie december 27-én hunyt el, édesanyja, Debbie egy nappal később. A pénteki szertartást csütörtökön egy közös megemlékezés előzi meg a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban. 

Carrie Fishert együtt temetik az édesanyjával

A család későbbre tervez egy nyilvános megemlékezést is, de ennek még nem tűzték ki az időpontját. A tragédia óta Fisher családtagjai nem nyilatkoztak, ám most megtört a csend. Két lánytestvére az ABC Newsnak beszélt a tragédiáról. Elmesélték, hogy sejtették, hogy ha Carrie az infarktusa következményében meghalna, akkor édesanyja követi őt, mivel Debbie azt mondta, amikor Carrie kórházba került, hogy “egy órát sem akarok nélküli létezni ezen a földön”. Debbie egy nappal élte túl a lányát. 

ABC Breaking News | Latest News Videos

Mint kiderült, Carrie Fisher halálán erős összeget kaszál a Disney, mivel a Star Wars kilencedik részében Fisher még szerepelt volna, a forgatások pedig jövőre kezdődnek.

(via USA Today)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top