Sztárok

Varázslat hozta meg a boldogságot Liptai Claudiának?

Liptai Claudiára az utóbbi időben rátalált a boldogság. Van, aki ezt egy varázsfonalnak tulajdonítja, amivel több celeb is rendelkezik, például Demcsák Zsuzsa is.

Liptai Claudia karácsonykor vallotta meg, hogy talán még soha életében nem volt ennyire boldog. Rövid időn belül igaz szerelemre talált, és nemrég kisfia született. Gazsi Gizi jósnő ezt a rontás elleni piros fonallal hozza összefüggésbe, amit a műsorvezető tőle kapott – írja a Bors.

“Clau életében sok tragédia volt, de mióta fonalat kötöttem a kezére, elindult pozitív irányba. Az ismert emberek közül elsőnek Hernádi Judit kapott tőlem fonalat, van Ábel Anitának, Kárász Robinak is, és még so­rolhatnám. Ez nem csak a kötésről szól. Ilyenkor meg kell tisztítani a tulajdonosát, levenni az átkot, a szellemet, és egy burkot kell köré építeni egy szertartás keretében. Ezt tudja az anyukám, a nagylányom és én. Csak mi tudjuk, hogy mit kell közben mondani, csak úgy lesz hatékony” – mondta el Gazsi Gizi.

Fotó: facebook.com/pg/LiptaiClaudiaHivatalos
Fotó: facebook.com/pg/LiptaiClaudiaHivatalos

A varázslatban Demcsák Zsuzsa is hisz, és erőt ad neki Liptai Claudia boldogsága. “Voltam jósláson Gazsi Gizinél, és most újra elmegyek. Egyébként azóta van fonal a csuklómon és a gyerekeimén is. Nekem ez jó érzés, ha működik, ha nem, ha csak placebo, akkor is. Ez a karkötő megvéd a rosszakaróktól. Védelmet, egészséget remélek tőle magamnak és a családomnak. És igen, szeretném megtalálni a társam 2017-ben. Nagyon szeretem Claudiát, a gyerekeink is szeretik egymást, egy oviba jártak. Az, hogy ő ilyen boldog, erőt adhat azoknak a nőknek, akik egyedül vannak” – mondta. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top