Ők lesznek 2017 első sztárbabái

nlc | 2017. Január 06.
Natalie Portman, Horváth Éva, Marion Cotillard és Palya Bea is ott van azon boldog nők között, akik idén új élettel ajándékozzák meg magukat és a világot. Körbenéztünk, hogy hol várható gyermekáldás 2017 első felében.

Janet Jackson

Összeállításunk korelnöke az ötvenéves Janet Jackson, aki tavasszal családtervezési okokra hivatkozva már lemondta a turnéját, de csak októberben lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, mit is jelent nála pontosan a “családtervezés”. Az énekesnő és férje bejelentették: kisbabát várnak, aki január elején megszületett. Janet és férje szűkszavúan, de boldogan jelentették be a hírt.

Csemer “Boggie” Boglárka

Karácsonykor már jókora pocakkal fotózkodott a fa mellett Csemer Boggie, és meg is született a pici Lenke. Meghitt képet posztolt Csemer Boglárka az újszülött gyerekéről, így tudatta az örömhírt minden rajongójával: anya lett. A kicsi pedig igazi kis hajas baba a fotó alapján.

 

Natalie Portman

Amikor Natalie Portmant utoljára pocakosan láthattuk, akkor a színésznő hazavihetett egy Oscart a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért. Most, hogy táncos férjével immár a második babájukat várja, hirtelen megint felkapták a nevét a Jackie-béli játékáért. Lehet, hogy a pocak megint szerencsét hoz az Oscaron?

Fejős Éva

Mivel novemberben már a hetedik hónapban járt, lassan eljön az ideje, hogy megszülessen a negyvenkilenc éves Fejős Éva első gyermeke, akire már régóta várt, sőt még egy műtétet is bevállalt, hogy semmi se állhasson a teherbe esése útjába. A babavárás mellett az írást sem hanyagolta el, sőt a családi házuk építése is sok idejét emészti föl.

Fotó: Fejős Éva hivatalos Facebook oldala

Marion Cotillard

Elég kellemetlen módon “Brad Pitt állítólagos szeretője babát vár” címmel – vagy valami ehhez hasonlóval – jelentek meg az első hírek arról, hogy a francia film nagyasszonya, Marion Cotillard újra babát vár. Pedig nincs itt semmi látnivaló, csupán annyi, hogy a színésznő ismét gyermeket vár férjétől és élete nagy szerelmétől, Guillaume Canet színész–rendezőtől, akivel hamarosan újra közös filmben láthatjuk őt. A Marion Cotillard–Brad Pitt románc pedig megmarad a rajongók és bulvárújságírók piszkos fantáziájának.

Horváth Éva

A 38 éves modell-műsorvezető terhességének bejelentése december egyik nagy híre volt. Horváth Éva sokáig aggódott a babája jól léte miatt, mert az első trimesztere szinte teljesen tünetmentesen telt, márpedig úgy tartják, a rosszullétek hozzátartoznak egy egészséges terhességhez, ám a sorozatos vizsgálatok azt bizonyították, hogy feleslegesen aggódott: ő és a baba is jól van.

Fotó: Horváth Éva hivatalos Facebook oldala

Irina Shayk

Könnyen lehet, hogy a világ egyik legszebb embere születik majd meg az orosz szupermodell, Irina Shayk és Bradley Cooper kapcsolatából. A babáról már november vége óta pletykálnak, de csak december közepe óta vált a nyilvánosság számára is biztossá a dolog, ami nem csoda, mivel a pár a gyerek születését csak a nyár elejére várja.

Palya Bea

A negyvenéves énekesnő egy készülőfélben lévő filmben játszik terhes nőt, és az élet úgy hozta, hogy a való életben is várandós lett a második babájával, aki szintén kislány lesz. Párjával szerettek volna második gyereket, de egyikük se gondolta volna, hogy ez ilyen hamar összejön.

Fotó: Palya Bea hivatalos Facebook oldala

Gal Gadot

Gal Gadotnak – akivel nemrég interjúztunk – elképesztő éve lesz 2017-ben, ugyanis idén nemcsak az önálló Wonder Woman-filmjét mutatják be a mozik, de az Igazság Ligájának tagjaként is bemutatkozik, és ha ez nem lenne elég, a színésznő nemrég bejelentette, hogy várandós a második gyermekével. Igazi szupernőhöz illő teljesítmény.

Katherine Heigl

A Grace Klinika és a Felkoppintva 37 éves sztárjának ugyan van már két közös gyermeke férjével, de őket örökbe fogadták, így a mostani lesz az első vér szerinti közös gyermekük. A színésznő elmondása szerint a terhessége – a baba születése januárban várható – óta egyfolytában csak az evésre tud gondolni, és folyton azon jár az esze, hogy aznap hová menjenek ebédelni, vacsorázni.

Exit mobile version