nlc.hu
Sztárok

Sztarenki Dóra várandóssága

Babát vár Sztarenki Dóra, a Mellékhatás sztárja

Gólyahírről számolt be a 32 éves színésznő.

Babát vár Sztarenki Dóra, egy pocakos videóval jelentette be a gólyahírt – szúrta ki a Blikk a színésznő közösségi oldalán.

Sztarenki Dóra

Anyai örömök elé néz Sztarenki Dóra – Fotó: Sajtóklub

A Mellékhatás című sorozat sztárja, valamint a 2019-es Konyhafőnök VIP győztese azt is elárulta, hogy már a 22. hétben jár.

Mint a bulvárlap megjegyzi, ezzel fény derült arra is, hogy Sztarenki Dóra miért adta vissza váratlanul, január végén a próbafolyamat kellős közepén a – fizikálisan megterhelő és sok energiát igénybe vevő – szerepét a Loupe A kezdet/vége című bemutatója előtt. “Sajnos személyes okok miatt nem fogom tudni a csapattal folytatni a munkát, így szerepemet csodás kolléganőm, Földes Eszter veszi át” – jelentette be akkor, nem részletezve az okokat.

A színésznő 2022 szeptemberében mondta ki a boldogító igent a kedvesének, Fábián Zoltánnak. A páros már évtizedek óta ismeri egymást, ám kapcsolatukból csak néhány éve lett szerelem.

Sztarenki Dóra tavaly márciusban még így nyilatkozott a gyerekvállalásról: „Hagyjanak békén ezzel, nem akarok róla beszélni”. Akkor bevallotta, rendkívül tapintatlannak találja, ha úton útfélen a gyerekvállalásról faggatják: “Eldöntöttem, hogy ha még egyszer megkérdezi tőlem valaki, hogy mikor lesz gyerekem, megmondom, hogy akkor, amikor megtanulod, hogy mit kérdezz! (…) Majd lesz, amikor úgy alakul”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top