nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva: Izgatottan várjuk a fiunkat

Horváth Éva a terhessége utolsó napjaiban jár, hamarosan megszületik második kisfia

Már csak néhány hét és világra jön Horváth Éva második kisfia. Az egykori szépségkirálynő nagyon várja, hogy megérkezzen a gyereke, az nlc-nek mesélt a babavárás utolsó napjairól.

Bár nemsokára Horváth Éva megérkezik második gyermeke, mégsem pihenéssel tölti a napjait, minden pillanatra jut valami, amit még el kell intéznie a szülés előtt. „Most éppen Kristóf rezidenciáját csináljuk, teljesen új szobát kapott, új berendezésekkel – mondja a modell. – Ő most a nagy tesó, aki már komoly szobába költözik. Szürke színvilágot választott modern bútorokkal, nagyon szép lesz. A kicsi pedig örökölte Kristóf összes bababútorát, az ő szobája hófehér lesz. Nemsokára teljesen készen állunk a baba érkezésére, már csak a ruhákat kell kimosnom és átvasalnom és kész leszünk mindennel.

Horváth Éva nemsokára világra hozza második gyermekét (Fotó: Horváth Éva)

Horváth Éva nemsokára világra hozza második gyermekét (Fotó: Horváth Éva)

Évi jól viseli az utolsó heteket. „Szerencsére nem zavar a meleg, bár az igaz, hogy a napra keveset megyek. Még most is intenzív életet élek, de nem is tudnék teljesen leállni. Pörgős vagyok és pörgősek a napjaim is. Szerencsére nem vagyok kívánós, az elmúlt az első három hónap után és most nem kívánom annyira az ételt. Néha meg is kell magam erőltetni, hogy többet egyek, mint szoktam. Mindenki azt mondogatja, hogy le vagyok fogyva. Az arcomon például nem is látszódik a terhesség.

A kicsi érkezését már az egész család nagyon várja. „Kristóf a legizgatottabb, sokszor játékosan vizsgálja a pocakomat és beszélget a tesójával. Amikor rákérdezek, beszélgettek-e, azt mondja, igen, ő már beszél a kicsivel. A minap mondtam neki, hogy mutatok egy képet az öccséről, erre ő azt kérdezte, már megérkezett? Mi pedig a párommal már azt várjuk, hogy négyesben lehessünk, ez ugyanis egy olyan új élet kezdete lesz, amiben még nem volt részünk. Kíváncsi leszek, hogyan működünk majd együtt.”

Sztárok, akiknél hamarosan bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top