nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva vezeti a Pura Vida című műsort

Így tér vissza a képernyőre a várandós Horváth Éva

Ha a forgatás közben érkezik a baba, akkor sem áll meg a műsor.
Horváth Éva

Jelenleg is forgatják a TV2 Pura Vida (Tiszta élet) című ismeretterjesztő műsorát, amit Horváth Éva vezet majd. A modell annak ellenére jól viseli mindezt, hogy lassan mindenórás várandós második gyermekével. Szerencsére bírja a meleget. „Inkább a meleget szeretem, mint a hideget. Volt ugyan olyan nap, amikor majdnem negyvenfokos hőségben forgattunk, de nem jelentett gondot. Nagyon odafigyel rám a stáb, mindig van székem is, amire le tudok ülni, van hűsölési lehetőségem is” – nyilatkozta a Borsnak

Kisfia a nyár végén érkezik, addigra a forgatásnak is vége lesz. Ha nem így alakul, műsorvezetőtársa egyedül viszi majd tovább a felvételeket. Az pedig külön öröm, hogy a fenntartható életmódról szól majd a műsor, ennek ugyanis a modell is nagy híve. „Mindig természetes volt számomra, hogy a bevásárlásnál többször használatos szatyort viszek magammal. Ha elmegyek valamilyen étterembe, nem kérek szívószálat az üdítőhöz. Odafigyelek arra, hogy hazai gyümölcsöt fogyasztok, mert így a környezetterhelés is kisebb, nem kell környezetszennyező módon beszállítani külföldről” – mesélte a lapnak a vidéki otthonában biotermesztéssel foglalkozó modell.

Kiemelt kép: Smagpix/Nagy Zoltán

Horváth Éva az nlc-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top