Sztárok

Madonna szeméremdombot posztolt

Köztudott, hogy az énekesnő 58 évesen is előszeretettel viselkedik olyan, khm, figyelemfelkeltő módon, mint például 23 évesen. Madonna határai a korral nem szűkültek be, éppen ellenkezőleg: még szélesebbre nyíltak.

Bármit csinált, címlapokra került, de az utóbbi években (ezen a téren) Madonna fénye némileg megkopott, a helyét más celebek/sztárok vették át. Azt egyelőre nem látni, hogy Madonna gyerekei örökölték-e a benne lakó eszelős tehetséget és elhivatottságot, de az már biztos, hogy botránykeltés vonalán a popdíva 16 éves fia szintén erős: Roccót novemberben kapták el drogozás miatt Londonban. Az ügy továbbmeneteléről egyelőre nincsenek hírek, Rocco feltehetően nem kerül börtönbe, ahhoz egy fokkal több szert kellett volna találni nála. 

Az énekesnő a korához képest meglepően aktív közösségi életet él a világhálón, kortársai nemhogy napi, sok esetben még havi rendszerességgel sem szoktak posztolni. Oké, Madonna sokat nosztalgiázik, számtalan fiatalkori képét osztja meg, de néha fel-feltűnik egy-egy meglepő fotó a hírfolyamban, most például ez: 

A képben egyébként semmiféle nyílt szexualitás nincsen, Madonna egy január 21-edikére tervezett rendezvényre hívja fel a figyelmet, melynek a címe One million women’s march, azaz Egymillió nő menete. Az eseményt Washington D.C,.-ben rendezik, a résztvevők pedig a sétával akarják kifejezni, hogy elutasítják a 20-adikán beiktatásra kerülő új amerikai elnököt, a pisiszex gyanújába keveredett Donald Trumpot.

(borítókép: Madonna Facebook)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top