TV-sztárok

Egymillió dollárt ajánlottak Donald Trump szexvideójáért

Perverz dolgok történhetnek rajta, melyek bőven túlmutatnak egy egészséges ember szexualitásán és szexuális vágyain. Donald Trump egyelőre cáfol, de nem biztos, hogy a cáfolat megáll a lábán.

Január 20-én iktatják be az Amerikai Egyesült Államok szám szerint negyvenötödik elnökét, név szerint Donald Trumpot. Az ingatlanmágnásként celebbé vált Trump hírhedten arrogáns pali: életútját, karrierjét, és még az elnöki székért folytatott küzdelmét is végigkísérték a balhék, melyek közül most kifejezetten a nőkkel kapcsolatosakat szedtük egybe. A teljesség igénye nélkül:

Trump a lányával, Ivankával
Trump a lányával, Ivankával

A zaklatási ügyeket Trump rendre cáfolta, most viszont árnyaltabb a kép. A CNN keddi riportja szerint létezik egy brit hírszerző tollából származó jelentés, melyben Trump csapata és az orosz hírszerzés közti összjátékot taglalják, a Huffington Post pedig megjegyzi, hogy létezik egy videó, melyben szerepel a perverz szexuális játékokat játszó Trump. A jelentés Trumpra nézve kompromittáló része állítólag az orosz titkosszolgálat kezében van. Trump eközben (szokott módon a Twitteren) szimpla politikai boszorkányüldözésnek titulálta az esetet.

Egymillió dollár a felvételért

Bár Trump cáfol, ez a Penthouse férfimagazin szerkesztőségét egyáltalán nem érdekli. Az 1965 óra létező, leginkább pornográf tartalomban utazó lap máris felajánlott egymillió dollárt a felvételért, ha esetleg leszállítaná valaki nekik. 

Egészségtelen, perverz téma

Számos portál (vagy akár a Penthouse Twitter bejegyzése) is a goldenshower címkével látta el az írását. A kifejezést az angol szleng, vagy ha jobban tetszik, a pornós szakzsargon konkrétan a pisiszexre használja.

A Trump körüli újabb balhé közvetlen a beiktatása előtt rendesen felkorbácsolta az amerikai közvéleményt, több helyütt is megjegyzik, hogy kíváncsian várják a folytatást, hogy létezik-e a felvétel, vagy Trumpnak van igaza. Ha létezik a felvétel, akkor felmerül a kérdés, hogy ez kihat-e Trump győzelmére és beiktatására, az viszont nem kérdéses, hogy a megítélésére biztosan.

Akit érdekel egy, a témába vágó animgif, kattintson a Metro cikkére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top