nlc.hu
TV-sztárok

Meghan Markle ellen szállna harcba Donald Trump

Ha Meghan Markle elnökjelölt lesz, Donald Trump is beszáll a versenybe

Az USA előző elnöke felvetette, ha a sussexi hercegné tényleg indulna az elnökválasztáson, akkor ő is jelöltetné magát, hogy legyőzhesse.

Néhány nappal ezelőtt röppent fel a hír, vagyis inkább pletyka, miszerint Meghan Markle politikai pályára készül, és Harry herceg felesége akár az amerikai elnöki tisztségért is indulhat. Hogy ez a brit sajtó kitalációja volt, vagy sem, az idővel majd kiderül, az viszont biztos, hogy az Egyesült Államok előző elnöke, Donald Trump a Fox Newsnak azt nyilatkozta, hogyha Meghan Markle tényleg elindulna a választáson, akkor még nagyobb késztetést érezne arra, hogy ő is ismét harcba szálljon.

Donald Trump, aki lehet, hogy Twitteren is előállt volna az ötlettel, ha nem tiltják le onnan örökre, természetesen azt is kifejtette, mi a motivációja. Nos, nem kedveli különösebben Meghan Markle-t, mert nem tetszik neki, ahogyan a brit királyi családról és a királynőről beszél, pláne, mert ő maga is többször találkozott II. Erzsébettel, és nagyszerű embernek tartja őt. Tegyük hozzá, Trumpnak nem mindig sikerült úgy viselkednie az uralkodó közelében, ahogyan az amerikai elnöktől elvárható lenne, például kabaréba illő jelenet lett abból, amikor még 2018-ban együtt kellett elvonulniuk a díszőrség előtt a windsori kastélyban.

(via Telex)

Donald Trump

Donald Trump leköszönő amerikai elnök újságíróknak nyilatkozik a washingtoni Fehér Házból távozóban 2021. január 20-án reggel, Joe Biden demokrata párti megválasztott amerikai elnök beiktatási ünnepségének napján (Fotó: MTI / EPA / Pool / Al Drago)

Trónok harca:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top