Sztárok

Szavazz: melyik volt Justin Bieber eddigi 23 évének legirritálóbb húzása?

Tudjuk, a zsűrinek nagyon-nagyon nehéz dolga van. Végeztünk is egy kis előválogatást, hogy kicsit könnyebb legyen a döntés – de innentől már az olvasóké a pálya.

23 éves lett Justin Bieber, akinek életműve eddig leginkább két dologból áll: popdalokból és irritáló húzásokból. Ennek megfelelően két út közül választhatunk mi is az ünnepnapon – vagy diszkót rendezünk, vagy botránybörzét. Nem ájtatoskodnánk, utóbbit tartjuk érdekesebbnek: az Amerika legnagyobb fesztiváljáról kidobott Justin Biebert, az USA-ból majdnem kitoloncolt Justin Biebert, a 19 évesen bevalamizve gyorshajtó, és ezért letartoztatott Justin Biebert, az elhunyt Prince-t csúnyán megalázó Justin Biebert. Minden tenyérbemászó húzását persze nem tudtuk összegyűjteni, ahhoz túl sok van belőlük, de a legjobbakat némi előválogatást követően közkinccsé tesszük, hogy mindenki kiválaszthassa a szerinte legerősebbet. Nosza!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top