Sztárok

Tóth Gabi azt szereti, ha irányítják

Hiába hallott rémhíreket Alföldi Róbert munkamódszereiről, alig várja a közös munkát – mesélte Tóth Gabi énekesnő a Borsnak.

Tóth Gabi énekesnő a Passio XXI. című musicalben kapott szerepet, a darabot Alföldi Róbert rendezi majd, aki azóta szeretne Tóth Gabival dolgozni, amióta 2013-ban látta az X-Faktorban fellépni. Az énekesnő Mária Magdolna szerepét alakítja majd.

 “Azt szeretem, ha irányítanak. Nem félek a hangos szótól, a szigortól, azt gondolom, hogy az visz előre. … Nem frusztrálnak a rémtörténetek, amiket Robi keménységéről, szigoráról hallok. Engem ez csak motivál”  mondta Gabi a Borsnak adott interjújában. Hozzátette, hogy alig várja a közös munkát Stohl Andrással is, hiszen szeretné bebizonyítani, hogy helye van a szereposztásban, és sokat szeretne tanulni a nagyoktól a próbák alatt.

“Érzékeny ember vagyok, de nem gyenge. A gyenge ember borul ki egy olyan szituban, ahol fegyelmezik, szigorúak vele a saját érdekében. Itt minden értem, a produkcióért van. Ez nem lesz probléma” – tette hozzá Tóth Gabi.

#rapülők #10évvagy100 ????????❤

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top