Sztárok

Tóth Gabi csodaszép Mária Magdolnaként

A hétvégén Mária Magdolnaként lép színpadra Tóth Gabi, aki nagyon készül az előadásra. Egy kis ízelítőt már így is kaptunk, hogyan néz majd ki az énekesnő ebben a szerepben.

Alföldi Róbert rendezésében látható majd vasárnap a Passio XXI, amelyben Tóth Gabira osztották Mára Magdolna szerepét. Az énekesnő büszke erre a kihívásra, és nagy elánnal készül a bemutatóra.  

“Azt szeretem, ha irányítanak. Nem félek a hangos szótól, a szigortól, azt gondolom, hogy az visz előre. … Nem frusztrálnak a rémtörténetek, amiket Robi keménységéről, szigoráról hallok. Engem ez csak motivál.”

fotó: Facebook/Passio XXI
fotó: Facebook/Passio XXI

Az énekesnő pedig egy kis ízelítőt is mutatott abból, hogy áll majd színpadra, ami jóval visszafogottabb megjelenés, mint amit Tóth Gabitól megszoktunk

#magdolna #próba #nyomjuk #passioxxi ☀️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi és Alföldi munkakapcsolata is jól mutatja, milyen a hangulat a próbákon és hogyan készülnek a darabra.

Ahogy az énekesnő korábban is mondta, várta a közös munkát Stohl Andrással is, hiszen szeretné bebizonyítani, hogy helye van a szereposztásban, és sokat szeretne tanulni a nagyoktól a próbák alatt.

Tóth Gabi csodaszép Mária Magdolnaként

“Érzékeny ember vagyok, de nem gyenge. A gyenge ember borul ki egy olyan szituban, ahol fegyelmezik, szigorúak vele a saját érdekében. Itt minden értem, a produkcióért van. Ez nem lesz probléma”

Háát így..:) vasárnap PassioXXI ????????☺️❤❤ @szabokimmeltamas #stohlandras

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Egy kis videót is készített a próbáról, ahol hallhatod, hogyan énekel Stohl András, és megnézheted a giga méretű színpadot is.  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top