Sztárok

Valkó Eszter férje az orra előtt mással flörtölt

Egy ártalmatlan kis flörttel nincs is semmi gond, még egy házasembernél is belefér. Valkó Eszter férje is szívesen tette a szépet egy másik nőnek, csak éppen nem titokban, hanem a felesége orra előtt.

A Nyerő Párosban Valkó Eszter és férje, Radócz Péter kapcsolatából már kaptunk egy kis ízelítőt, és a ma esti Hagyjál főzni! egyik párosaként most újra együtt bizonyítanak. A 200 ezer forintos pénznyereményért sajátos taktikát vetnek be annak reményében, hogy némiképp lelassítsák az ellenfél páros konyhai ügyködését. Valkó Eszter ugyanis egyenesen arra buzdítja férjét, hogy udvaroljon az ellenfél csapat hölgy tagjainak.

Valkó Eszter férje az orra előtt mással flörtölt

“Mondd meg a Maricely keresztanyukájának, hogy nagyon csinos. Kicsit zökkentsük ki, mert túl kényelmes tempóban főznek” – javasolja Valkó Eszti a férjének, aki egyből be is veti magát.

“Ampron, úgy látom, hogy egy üzletből vásároltok a feleségemmel, mert a felsőtök nagyon hasonló, nagyon szuper, színes. Látom, hogy a főzésben is nagyon színesek vagytok, csak nehogy elússzatok ebben a nagy színkavalkádban” – bókol Péter, amivel még felesége tetszését is elnyeri.

“Nagyon jó voltál, így kell ezt csinálni. Két-három perc múlva kitalálunk valamit, amivel megint ki lehet őket zökkenteni egy kicsit a főzésből” – dicsérte meg Radócz Pétert a felesége.
De hogy végül sikerült-e kizökkenteniük az ellenfél párost, és hogy kinek a főztje ízlik majd jobban Vajda Pierre ételkritikusnak, az kiderül a ma esti Hagyjál főzni!-ből az RTLII-n.

Valkó Eszter férje az orra előtt mással flörtölt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top