Sztárok

Hódi Pamela új párjára féltékeny Berki Krisztián

Az erejéről és magabiztosságáról ismert Berki Krisztián nem tört össze, nem lett szomorú, de határozottan beszélt, amikor Hódi Pamela és új párja feltűntek a tévében.

Hódi Pamela is szerepel a 2017-es Nagy Duettben, és mint az a műsor beharangozójának sajtótájékoztatóján kiderült, Jollyt kapja párjának. Jolly népszerű haknisztár, és az egyik hazai hakniháború egyik oldalának katonája: korábban összeveszett Kis Grófóval, de aztán Lagzi Lajcsi kibékítette őket. Jolly pont a Grófóval közös slágerében, a No roxa ájban prezentálja, hogyan él: a klip szerint életének szerves részét képezi a gyorshajtás (220-240 km/óra), a szesz (“whiskyt rendel literszámra”) és a szöveg szerint a lányok is. Ezek után bármelyik férfi féltékeny lenne, ha Jolly a nője közelébe menne, erre tessék, Hódi Pamelának pont őt osztják ki partnernek a Nagy Duett idei évadjában. A már fentebb említett sajtótájékoztatót Hódi leendő férje, Berki Krisztián is nézte. Miközben a mellette lévő hölggyel arról társalgott, hogy neki most majd Pamelára kell szavaznia, a tévé képernyőjén látható volt, hogy “Jolly, a király” a fotózáshoz beállva talán belekarolna Hódiba. Berkinek itt elpattant valami, és közölte is a tévével, hogy: “NE FOGJAD MEG A DEREKÁT!” F.É.L.T.É.K.E.N.Y.

Volt anno olyan, hogy Berki Krisztiánnak kék és fekete volt a feje:

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top