Sztárok

Baljós ómen Hódi Pamela és Berki Krisztián lagzija előtt

Berki Krisztián a tévéből tudta meg, hogy leendő feleségének, Hódi Pamelának melyik menyasszonyi ruha tetszik. A babona szerint viszont nem is kéne fehér ruhában látnia a menyasszonyát.

Ezerrel megy a készülődés Hódi Pamela és Berki Krisztián gigalagzijára, melyet júliusban tartanak, és amiről Berki azt nyilatkozta, hogy az “ország esküvője” lesz. A hamarosan a Nagy duettben is bizonyító Hódi Pamela az Édes élet kamerája előtt próbált fel egy menyasszonyi ruhát, ami úgy-ahogy elnyerte a tetszését.

Berki Krisztián ezután a Facebookon azon problémázott, hogy neki az ilyen információkat a tévéből kell megtudnia, és hogy az asszony soha nem közöl vele semmit, azaz: kommunikációs probléma van a leendő házastársak között. 

A menyasszonyi ruhát a férj egyébként nem is láthatná, de a vértudatos Berki Krisztián nem valószínű, hogy hisz az ezzel kapcsolatos babonában. Az Álompár minderről azt írja: “Nem sokkal ezelőtt még úgy tartották, hogy a menyasszony az apjának birtokában van. A lányok vőlegényét az ő beleszólásuk nélkül választották ki. Egy kevésbé vonzó menyasszonyt általában úgy adtak férjhez, hogy a jövendőbeli vőlegényt egy másik városból választották, s a két fél egyszer sem látta jövendőbeli társát. Számos alkalommal megesett, hogy mikor a vőlegény először meglátta jövendőbeli feleségét az esküvő napján, általában fehér ruhába öltözve, meggondolta magát és az oltárnál hagyta a lányt. Ennek megelőzése érdekében, »balszerencsésnek« nevezték, ha a vőlegény fehér ruhában látja a menyasszonyt a ceremónia előtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top