Sztárok

Lagzi Lajcsi: ez a bélyeg nem múlik el

Kendőzetlenül beszélet a családját ért lelki megpróbáltatásokról Lagzi Lajcsi a Blikk olvasóinak. Gyermekei még mindig nem heverték ki a rendőri akciót.

Közel egy évig nyomozott a rendőrség Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében, majd az ügyészség letöltendő börtönt kért a mulatós zenészre. A vád szerint Lajcsi 1993 és 1999 között egyedül, majd 2000-től a feleségével együtt lopta a vizet, a gázt és az áramot az énekes mocsai ingatlanaiban. A kárt közel ötvenmillió forintra becsülik. A nagy értékű lopás gyanúja indokolta a rendőri akciót, amiben Lajcsit és feleségét kommandósok fogták el házukban.

Lagzi Lajcsi: ez a bélyeg nem múlik el

“Az, hogy engem és a feleségemet bilincsbe verve vittek el a gyerekeim előtt, hogy az akkor 13 és fél éves fiamat két nagydarab rendőr ébresztette fel, majd ott maradtak a szüleik nélkül, az olyan megrázó esemény volt az életükben, amiről nem tudunk eleget beszélni. A legkisebb fiam a mai napig nincs jól. Reggel hétkor kommandósok ajtótörő vassal álltak ott a szobájában, és intettek, hogy keljen fel. Mire gondoltak, hogy ellenkezik majd?” – kezdte a zenész a Blikknek.

“Ez egy olyan bélyeg rajtunk, ami belénk lett tetoválva, nem múlik el. Nem is fog sosem! A lelki helyzetet tekintve én úgy érzem magam, mint akit megerőszakoltak. Több szakemberrel, pszichológussal beszéltem, mert a gyerekeim lelki békéje mindennél fontosabb. Az is igaz, hogy a családi egység jelenti ilyenkor a legnagyobb segítséget” – mondja Lagzi Lajcsi, aki bízik abban, hogy be tudja bizonyítani ártatlanságát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top