Sztárok

Ilyen volt Mohaman temetése

Szerdán délután eltemették a Happy Gang együttes korábbi tagját, Mohamant. A család azt kérte a gyászolóktól, hogy ne feketében érkezzenek a szertartásra.

“Aki ismerte Roland minden korszakát, az tudja, hogy nagyon erős volt. Szinte mindent megélt, amit szeretett volna” – ezekkel a szavakkal búcsúztatta a plébános a Mohamanként ismerté lett Meggyes Rolandot. Szerda délután a Fiumei Úti Sírkertben több százan kísérték utolsó útjára, helyezték végső nyugalomra a Happy Gang együttes egykori tagját, aki március 4-én, negyvenöt éves korában szívelégtelenségben hunyt el.

Mohaman családtagjai mellett zenésztársak, barátok és rajongók is lerótták tiszteletüket a ravatalnál. A gyászolók nem fekete, hanem színes öltözékben vettek részt a temetésen, a család szerint ugyanis ezt szerette volna Mohaman is.

 “Ha egyetlen szóval kellene jellemezném őt, akkor azt mondanám: csupa szív ember volt”  ezt már Mohaman egykori zenésztársa, Paréj Zoltán “Cory” mondta a Fókusznak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top