TV-sztárok

Tisztázatlanok Mohaman halálának körülményei

A Happy Gang korábbi énekese 45 évesen, váratlanul vesztette életét a hétvége folyamán, ám a családtagok eltérően nyilatkoznak a halál időpontjáról. Előkerült egy rejtélyes üzenet is.

Meggyes Roland azaz Mohaman halála sokkolta rajongóit és kollégáit is. Nevelőapja értesítette az MTI-t a hírről, aki szerint Meggyes vasárnap éjjel szívelégtelenségben hunyt el. Egy másik rokon azonban egész mást állít. “Elment kosárlabdázni vasárnap napközben, és utána lett rosszul, leállt a szíve. Próbálták a helyszínen újraéleszteni, amíg kiérkeztek a mentők, de nem tudtak már rajta segíteni” – mondta a Borsnak.

Többen tudni vélik hogy, Mohaman öngyilkos lett. Facebook-oldalán egy kétértelmű, keserű üzenet jelent meg a halála előtt, melyet azóta már eltávolítottak: “Srácok, mivel nem támogattatok, pedig kértem, hogy legalább a CD-met vegyétek meg. Ha másért nem, legalább azért, hogy érezzem, kellek. Hoztam ma egy döntést, és visszamentem dolgozni. Remélem, meglesztek nélkülem. Ezek voltunk mi.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top