Sztárok

Várkonyi Andrea: Gábor, kérd meg a kezem!

Várkonyi Andrea a saját műsorában már rengeteg apró titkot elárult a magánéletéről, arra viszont nem számítottunk, hogy leánykérésről és esküvőről mesél majd, miután Bochkor Gáborral többször elmondták: nem terveznek lagzit.

Bár Bochkor Gábor már adott gyűrűt Várkonyi Andreának, ezt egyikük sem tekintette eljegyzésnek. “Nem eljegyzési gyűrűnek fogtam fel, de mégis azt gondolom, hogy ha egy férfi egy nőnek gyűrűt ad, az valamit azért jelent” – mondta korábban Várkonyi Andi az Aktívnak. A rádiós pedig már sokszor elmondta, hogy esze ágában sincs megnősülni, és ez mindkettőjüknek megfelel így. 

A Micsoda nők! legutóbbi adásában viszont egészen más húrokat pendített meg Andrea. Amikor Pirner Alma az eljegyzéséről mesélt, ennyit fűzött hozzá: “Mi még nem házasodtunk össze a Gáborral, de egy ilyen leánykérés… Legfeljebb utána azt mondom, hogy hagyjuk, csak kérd meg a kezem így!”

Várkonyi Andrea: Gábor, kérd meg a kezem!

Hogy mire is vágyik Várkonyi Andrea, aki az esküvőt és az egészet okafogyottnak tartotta? Pirner Alma mesés sztorijára: “Filmbe illő volt. Meglepett egy minihétvégével, hogy elvisz Párizsba. Ez annyira giccses történet, hogy már szép és jó. A születésnapomon vitt el nyáron. Sorban álltunk, a lifttel felmentünk, ameddig fel lehet menni a legtetejére, a pezsgőbár nyitva, kikéri a két pezsgőt, pont naplementére értünk fel, hogy a fene egye meg, és révedünk a messzeségbe. Oldalra nézek, és térdel, gyűrű a kezében, és azt mondja: megtisztelnél azzal, hogy a feleségem leszel? És erre elkezdtem sírni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top