Sztárok

Ennyit keres Alföldi és Stohl az RTL Klub Reggeliben

6 év kihagyás után április 17-én újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora. A Pénzcentrum utánajárt, hogy nagyjából mennyit keresnek majd a műsorvezetők.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora, melyet Peller Anna és férje, valamint Alföldi Róbert és Stohl András is vezet majd. A Pénzcentrum annak járt utána, nagyjából mekkora fizetésre számíthat a két színészlegenda.

Tekintettel arra, hogy az újrainduló Reggeli új arcai, Peller Anna és férje, Mikike egyelőre tapasztalatlanok a műsorvezetésben, vélhetően nem kapnak akkora fizetést, mint a sztár műsorvezetők, de még így is a magyar átlagbérek sokszorosát vihetik haza. A Pénzcentrum becslései szerint nagyjából 600 ezer és 1 millió forint közötti fizetésre számíthatnak.

Ennyit keres Alföldi és Stohl az RTL Klub Reggeliben

Alföldi és Stohl azonban régóta benne van a köztudatban, ráadásul mindketten elfoglaltak, sokat szerepelnek, vélhetően magasabb összeget is kérhettek. A Pénzcentrum úgy becsüli, több mint egymillió forintot keresnek majd havonta az RTL-nél, de még a másfél-két millió forintos fizetés sem kizárt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top