Sztárok

Csisztu Zsuzsa: Bon Jovi is “megvolt”

Őszintén vallott aktív éveiről Csisztu Zsuzsa világklasszis tornász. A sportolói pályafutás befejeztével Csisztu televíziós és rádiós riporterként dolgozott, és arról beszélt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásában, hogy miféle hírességekkel készített interjút.

Ördög Nóra a Vigyázat, gyerekkel vagyok! e heti adásában Csisztu Zsuzsát kérdezte, de most nem kellett az anyukát egyik gyerekének sem lebuktatnia, ugyanis a kérdés arról szólt, hogy a felsorolt személyek közül kik azok, akikkel Csisztu riporterként interjút készített. Az 1991 óta HIV pozitív kosárlabdázó Magic Johnson neve tűnt fel először a képernyőn, aki “megvolt” Csisztunak, noha félt, hogy éri fel majd a száját (nyilván arra célzott, hogy a mikrofonnal), majd megjelent Jon Bon Jovi is, aki szintén “megvolt” neki.

via GIPHY

A sor a három éve súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher Forma-1 pilótával folytatódott, akivel Csisztu még akkor többször találkozott, amikor a sportoló a pályája csúcsán uralta a Forma 1-et. Ezek után Berki Krisztián neve tűnt fel, és Csisztu nagyon helyesen közölte, hogy persze, vele is ült egy asztalnál, sőt kiskora óta ismeri, mert igen, ő nem a wannabe celebre, hanem az olimpiai és világbajnok tornászunkra gondolt

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top