Sztárok

Vágó Bernadett először beszél a terhességéről

Vágó Bernadett és Miller Zoltán nagyon óvják a magánéletüket, de most kivételt tettek, és beszéltek a babavárás első hónapjairől. Szerelmesek, boldogok, és nagyon várják már a kicsit.

Az Operettszínház szerelemesei, Vágó Bernadett és Miller Zoltán első közös gyermeküket várják. A harminchét éves színésznő úgy fogalmazott, hogy a csöppség jókor érkezik, hiszen most találta meg élete szerelmét. A babavárás élményeiről is mesélt a pár, és az is kiderült, hogyan fogadták az örömhírt a színházban.

“Nagyon boldogok vagyunk, a legjobbkor jön a baba, hiszen megtaláltam életem szerelmét – megérte várni. Nagyon élveztem a színházi szereplés minden pillanatát, de most más szerep vár rám. Ezért pedig érdemes volt letenni a lantot” – mondta Vágó Bernadett

“Azt szokták mondani, hogy férfinek könnyebb a dolga. Akkor jó egy kapcsolat, hogy ha babavárást együtt csinálják végig a szerelmesek. Tudni kell megtalálni a balanszot, hogy mi mit ér meg. Például megéri-e nekem egy vidéki fellépés, ha lehetnék Bernivel is. Szeretnék minden fontos pillanatnál jelen lenni” – magyarázta Miller Zoltán, aki izgatottan készül erre a szerepre. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top