Sztárok

Gólyahír! Megszületett Vágó Bernadett kisbabája

Az Operettszínház művésze október 13-án adott életet gyermekének. Vágó Bernadett és kislánya is jól vannak.

A színésznő úgy érzi, nem is jöhetett volna jobbkor a baba. „Nagyon boldogok vagyunk, a legjobbkor jön a baba, hiszen megtaláltam életem szerelmét – megérte várni. Nagyon élveztem a színházi szereplés minden pillanatát, de most más szerep vár rám. Ezért pedig érdemes volt letenni a lantot” – mondta nyáron terhességéről Vágó Bernadett.

Az Operettszínház szerelmespárjának első közös gyermeke pénteken született, a friss szülők nem is kívántak reagálni az újságírók megkeresésére. A Blikknek azonban megsúgott néhány dolgot a pár közeli ismerőse.

„Nem is lehetnének boldogabbak. Miller Zoltán nagyon büszke a kedvesére, Bernadett ugyanis csodálatosan viselte a szülést, miközben ő segített neki, ahol tudott. A baba és a mama is jól van, mindenki nagyon örül az új családtagnak. A kislányt Bellának hívják, 3100 grammal és 53 centiméterrel született, és máris a szülei szeme fénye” – árulta el az informátor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top