Sztárok

Híres férfihangok, amelyektől garantáltan megremeg a térd

Válogatásunkban Benedict Cumberbatch, Kulka János, Alan Rickman, Sztankay István és Tom Hiddleston is szaval vagy felolvas. A legjobbat pedig te választod ki közülük!

Külsejük alapján évente több tucatszor rangsorolják a színészeket, a hangjuk szerint viszont a legritkábban választják ki közülük a legjobbakat – pedig az énekelni is szívdöglesztően tudó Benedict Cumberbatchtől a férfiasságát aggasztó soványsága ellenére is megőrző Liam Neesonig és a visszatérő szerepében még hallgató, de szépen gyógyuló Kulka Jánostól a mindenhogyan szuperszexi Tom Hiddlestonig sokan vannak (és voltak) köztük, akiknek elég megszólalni, és minden nő elalél, sőt még a férfiak is elismerően csettintenek.

Ne hagyjuk annyiban: összegyűjtöttünk egy-egy hangfelvételt tizenegy nagy kedvencünktől, hogy mindenki elgyengülhessen egy kicsit, és hogy még ennél is izgalmasabb legyen a dolog, szavazásra bocsátjuk, hogy közülük ki a csúcs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top