Valami Amerika 3

Valami Amerika 3. forgatása: Hujber Feri, Pindroch Csaba és Szabó Győző első közös képe

Készül a Valami Amerika 3. része! A sikeres első két rész után most elkezdték forgatni a következőt, amit már nagyon várnak a rajongók. Az egyik főszereplőnek, Pindorch Csabának köszönhetően betekintést nyerhettünk a kulisszák mögé, ahol Hujber Ferivel és Szabó Győzővel dolgoznak.

Az első filmet 2002-ben, a második epizódot pedig 2008-ban mutatták be a magyar mozikban. Azóta is ez az egyik legsikeresebb magyar vígjáték. A tervek szerint az előző két részhez képest jóval több akciójelenet lesz a Valami Amerika harmadik részben.A történetről még nyilván nem sokat tudni, csak annyit, hogy Bala bandájának vetélytársaként feltűnik egy másik bűnszövetkezet.

Valami Amerika 3 forgatására Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Feri is igent mondott
Valami Amerika 3 forgatására Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Feri is igent mondott

Korábban már Oroszlán Szonja is posztolt a filmmel kapcsolatban, és érezhető volt a lelkesedése. A Valami Amerika 3 forgatása heteken belül kezdőik, így nem a színésznő az egyetlen, aki már gőzerővel készül a szerepére. 

 A folytatásban szinte az összes korábbi szereplő visszatér – a Szabó Győző, Pindroch Csaba és Hujber Ferenc alakította testvérek mellett Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Tompos Kátya Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs és Faragó András is

Pindroch Csaba mutatott nemrég újabb képet, amin éppen a haján dolgozik a stáb. Készülünk a Valami Amerika 3. forgatására. Szépülök! –  írta a fotóhoz. Biztosak vagyunk benne, hogy az előző két részhez hasonlóan ez is tele lesz fantasztikus poénokkal, újdonságként rengeteg akciójelenettel és sok zenével. 

Mondjuk, az még nem derül ki, hogy ezúttal is hallhatjuk-e Oroszlán Szonját énekelni, de itt egy kis nosztalgia: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top