Sztárok

Zacher Gábor új szerelmével fesztiválozik

Nem titok többé, ki lopta el Zacher Gábor szívét. A toxikológus és gyógyszerész kedvese fiatal szerelmesekként buliznak a VOLT fesztiválon.

Másfél éve vált el feleségétől Zacher Gábor egy másik nő miatt. Az ötvenöt éves toxikológus annyit már akkor is elmondott, egy nála tizenöt évvel fiatalabb szőke gyógyszerész hölgy rabolta el a szívét, eddig azonban a pár kerülte a nyilvánosságot.

Zacher Gábor új szerelmével fesztiválozik

A Bors a soproni fesztiválon futott össze a szerelmesekkel, akik a lap beszámolója szerint úgy turbékolnak, mint a tinédzserek. Ráadásul a munka mellett – Zacher Gábor Varázsgombáktól a kémiai terrorizmusig címmel tartott előadást – kifejezetten bulizni érkeztek a VOLT-ra. “Kimondottan közel áll hozzánk a fesztiválozás, most is reggel tervezünk csak hazamenni. Ellie Goulding, a Bikini és a Margaret Island koncertjére is biztosan elmegyünk” – árulta el Zacher Gábor, aki elhozta volna fiát is, ha ő nem külföldön fesztiválozna épp.

“Mindketten voltunk már házasok, és ez pont elég is volt” – felelte Zacher Gábor szerelme, Mónika a nagy kérdésre, hogy terveznek-e összeházasodni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top