nlc.hu
Sztárok

Zacher Gábor nem hord alsógatyát

Zacher Gábor egyszerűen kimondta, nem hord alsógatyát

Azt is elárulta, miért nem.

Dr. Zacher Gábor, az ország toxikológusa általában az alkoholról, a kábítószerekről, az energiaitalokról osztja meg karakteres véleményét vagy az éppen divatba jött dohánytermékekről mondja el, milyen mértékben károsak a szervezetünkre. Az sem áll távolt tőle, amikor egyes celebek eseteit kell véleményezni, például amikor Béres Anett egy ayahuasca teaszeánsz után megsérült

Zacher Gábor

Fotó: Toroczkay Csaba

Magáról azonban keveset oszt meg a nagy érdeművel. Most a Mutasd Magad! című podcast vendége volt, ahol kiderült, eredetileg baleseti sebészként végzett, de allergiája miatt fel kellett hagyjon szakterületével, ugyanis nem használhat gumikesztyűt. 

Eredetileg én baleseti sebészként indultam és abból le is szakvizsgáztam, aztán jött a gumiallergiám, ami miatt neoprén vagy vinyl kesztyűt használok, mert a gumitól irritált, bőrhibás lesz a bőröm” – kezdte Ága Kis Andrásnak, majd azzal folytatta, ez a magánéletét is megnehezíti, hiszen több dologban van gumi, mint azt gondolnánk. Természetesen adódott a kérdés, mi van az óvszerrel, amire a toxikológus nevetve válaszolt.

Nem, azt sem hordok! Elárulok egy titkot, alsógatyát sem hordok. Azon egyszerű ok miatt, mert gumi van benne. Most nem mondom azt, hogy megmutatom, de elhiheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top