Sztárok

Zacher Gábor élete legnehezebb időszakáról vallott

Úgy gondolja, pozitívan került ki élete legnagyobb válságából.

Nem a válás volt a legnehezebb időszak Zacher Gábor életében. A sürgősségi orvos 2015-ben, 25 évnyi házasság után vált el a feleségétől, de számára sokkal nagyobb trauma volt, hogy kiderült, gumiallergiás, és ezért ott kellett hagynia a Honvédkórház traumatológiáját. Talán kevesen tudják, de a toxikológia előtt Zacher baleseti sebészként dolgozott, és az allergia vetett végett ennek a karrierjének.

Forrás: Zacher Gábor/Facebook

„Nagyon rosszul voltam. Zaklatott voltam, lefogytam, nem tudtam aludni. Úgy gondoltam, itt vége a világnak” – vallott a nehéz időszakról a toxikológus Kadarkai Endre Egyszóval című videósorozatában. Zacher úgy gondolja, azon kevesek közé tartozik, aki pozitívan került ki egy ilyen válságból. A sürgősségi orvos hozzátette, most már akkor sem menne vissza a traumatológiára, ha elmúlt volna az allergiája, mert a szakma elszaladt mellette. 

Zacher Gábor a beszélgetés során a Honvédkórházban történt tavalyi felmondását is szóba hozta, de mesélt arról is, hogy kezelte Michael Jacksont a kilencvenes évek második felében. Négyszemközt is tudott beszélni néhány órát az énekessel gyötrődéseiről. A toxikológus szerint Jackson egy emberi roncs volt, gyógyszerfüggő, és nem voltak barátai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top