Sztárok

Paudits Béla feladta a küzdelmet

Paudits Béla állapota egyre romlik, és ami talán még rosszabb, lelkileg is egyre kevesebb ereje van. Mint mondta, feladta a küzdelmet. elszállt a reménye

Nem is olyan régen még újra bizakodó volt Paudits Béla, de a hosszú ideje visszavonultan élő színész  most ismét maga alatt van. Reménye nyílt az életmentő operációra, ám a beavatkozásért kért 4,5 millió forintot nem tudja előteremteni. “Én már nem is engedem magam megműttetni, nem is vagyok már olyan állapotban, felállni sem tudok” – mondta a Blikknek Paudits Béla, aki rettentő csalódott és kiábrándult, olyan erős fájdalmai vannak, hogy éjszakánként nem tud aludni.

A színész kálváriája egy gyomorfekéllyel kezdődött, amit megoperáltak, ám a seb elfertőződött. Most bélcsavarodása miatt kellene újra kés alá feküdnie, ám ahol először kezelték, oda fél visszamenni, máshol pedig nem vállalják.Két hónapja szerveztek neki gyűjtést a barátai, ám nem nagyon gyűlt a pénz a segítségére. Az egyik kórház főorvosa felajánlotta, soron kívül elvégzi a műtétet, ám most keserűen mesélte, hogy ez a terv is kútba esett. “Beszéltünk egyszer, azt mondta a doktor, négy és fél millióért megcsinálja a beavatkozást, azóta felszívódott. Nem vagyok jól sem fizikailag, sem lelkileg, hatalmas csalódás volt ez nekem. A kórházakat is utálom már, olyan csúnyán beszélnek ott az emberrel. Belefáradtam. Már nem is bánnám, ha meghalnék, mert már nagyon unom ezt. A demenciám egyre erősebb, és négy éve folyamatos fájdalmaim vannak” – mondta Paudits Béla.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top