Sztárok

Liptai Claudia meglepte párját, Pataki Ádám repült

Liptai Claudia duplán ünnepel: tegnap volt nagyobbik gyermeke, Panka 11. születésnapja, ma pedig a férje, Ádám legnagyobb vágyát váltja valóra.

Több napon át tartó ünneplés vette kezdetét Liptai Claudia családjában:

  • A műsorvezető július 15-én ünnepli születésnapját.
  • Panka lánya július 16-án látta meg a napvilágot.
  • Párja, Pataki Ádám pedig július 17-én született.

Claudia a születésnapja reggelén egy csodás reggelit kapott szeretteitől, amit a követőivel is megosztott. “Szülinapi reggeli. Szerencsés vagyok mert annyi szeretetet kapok a családomtól, a barátaimtól és tőletek! Köszönöm szívből” – írta a műsorvezető. 

Szombaton őt ünnepelték
Szombaton őt ünnepelték

Tegnap már kislánya képeivel robbantotta fel a netet, hiszen Panka tegnap lett 11 éves. Nemrég kiderült, édesapja, Gesztesi Károly annyira félti, hogy testőrrel felügyelteti. Nagyobbik gyereke egyre jobban hasonlít rá, amire ő nagyon büszke – rajongói valósággal követelik tőle a közös fotókat. Panka születésnapi képéhez írt szövege sokakat megríkatott.

“Az én drága fekete gyöngyszemem ma 11 éves. Sokat nevetünk, sokat sírunk. Szívem minden dobbanásával szeretem. Köszönöm, hogy az anyukád lehetek Panka!”

Panka születésnapját tegnap tartották
Panka születésnapját tegnap tartották

Az ünneplés ma folytatódik, ugyanis Claudia vőlegénye, Pataki Ádám ma ünnepli a szülinapját. A műsorvezető mostanság már büszkén mutogatja párját és kisfiát, és mi is úgy gondoljuk, hogy szupercukik együtt. Szülinapja alkalmából Claudia valóra váltotta szerelme álmát: repülni vitte. “Az ünneplés nem állhat meg. Ma van a szerelmem születésnapja. Ennek alkalmából egy régi vágyát váltom valóra: pilóta szeretett volna lenni. Love is in the air!”

Pataki Ádám végre repülhetett
Pataki Ádám végre repülhetett

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top