Sztárok

Tolvai Renit lek..zták, Tóth Vera megvédte

Amazonként védte meg barátnőjét Tóth Vera! Az énekesnő egy Tolvai Reni képéhez írt kommenten akadt ki, és zseniálisan vágott vissza a szűk látókörű hölgynek.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András jól megérdemelt pihenőjükre utaztak tegnap, Törökországban töltenek néhány napot. Bár a sztárpárt ritkán látni együtt, Reniék boldog kapcsolatban élnek, nemsokára pedig kiadják a várva várt duettet. Tegnap indultak el Alanyába, az indulásról pedig Reni posztolt is egyet a reptérről.

Reni és András Törökországba indultak
Reni és András Törökországba indultak

Bár a hírességek tisztában vannak vele, hogy megosztóak lehetnek, egy kommentelő mégis túlment minden határon, és az énekesnő származását szidta. 

A
A “hölgy” durva szavakkal illette Renit

Bár Tolvai Reni jól reagált a történtekre, Tóth Vera, akivel régi barátnők, nem hagyta annyiban, visszaírt a kommentelőnek, méghozzá nem is akárhogy. 

Tóth Vera megvédte a barátnőjét
Tóth Vera megvédte a barátnőjét

Az énekesnő együttérzően nyilatkozott, hiszen ő is nap mint nap ilyen kommentekkel szembesül – régebben gyakran szidták a súlya miatt, most pedig azért, hogy miért fogyott le. Nos, van akinek semmi sem jó, de ez nem annak a hibája, akit éppen megtámadnak… 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top