Sztárok

Ashton Kutcher és Mila Kunis nekiment a magyar médiának – joggal

Mila Kunis Magyarországon forgatja legújabb filmjét, ezért a családja is elkísérte Budapestre. Ha már itt vannak, nem hagyhatták ki a vizes vb-t, ahol fotók is készültek róluk és a gyerekekről – ennek adott hangot Twitteren Ashton Kutcher, követeli, hogy ne fotózzák a kicsiket.

Ashton Kutcher és családja egy ideje már Budapesten van, mivel felesége, Mila Kunis nálunk forgatja a The Spy Who Dumped Me című című vígjátékot. A színész házaspár és gyerekeik egy percig sem unatkoznak, amikor van egy kis szabadidejük, egyből elmennek várost nézni.

A vizes vb műugró medencéjénél képek is készültek róluk, amelyen Mila Kunis és Ashton Kutcher ritkán látott gyermekei is látszanak.

Ashton és Mila Kunis szigorúan védik őket a nyilvánosságtól, ezért nem szeretnék, ha bárhol láthatóak lennének, és ennek a színész hangot is adott Twitter-oldalán a vizes vb-n készült képekkel kapcsolatban.

Ashton Kutcher a Twitteren fakadt ki

“Továbbra is szépen kérem, ne publikáljanak fotókat a gyerekeinkről. Nem ők választották a nyilvánosság előtti életet” – írta először Ashton, majd még kétszer posztolt.

Igen, mi vittük őket nyilvános helyre (szeretnénk megosztani az életünket a gyerekeinkkel), de ez nem jelenti azt, hogy fotókat lehet közzétenni róluk” – nyomatékosította mondandóját, harmadszorra pedig már csak azt írta: “Kérem”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top