Sztárok

Diana hercegnő órákkal a halála előtt Vilmost és Harryt hívta

Diana hercegnő halálának 20. évfordulóján fiai, Vilmos és Harry döbbenetes őszinteséggel beszéltek az utolsó telefonról és arról, mennyire hiányzik nekik az édesanyjuk.

A két ifjú herceg azon a tragikus, augusztusi napon, amikor Diana hercegnő meghalt, a királyi család balmorali birtokán időzött unokatestvéreivel. Mindketten úgy emlékeznek, remekül érezték magukat, ezért mikor édesanyjuk telefonhoz kérte őket, igyekeztek minél rövidebb idő alatt letudni a beszélgetést. “Ha tudtam volna, hogy akkor beszélünk utoljára, egészen más lett volna minden” – mondta Vilmos herceg.

Diana hercegnő órákkal a halála előtt Vilmost és Harryt hívta

Vilmos és Harry herceg minderről döbbenetesen őszintén mesél abban a dokumentumfilmben, amelyet Diana hercegnő halálának 20. évfordulójára készítettek. A Diana, Our Mother: Life and Legacy című alkotásban a tragikus sorsú hercegnő két fia régi képeket nézegetve mesél Dianáról, arról milyen anya volt, és hogy mennyire hiányzik a fiúknak.

Harry a dokumentumfilmben elárulja, először Diana temetésén tudott sírni, és az azóta eltelt időben is csak legfeljebb egyszer. Úgy érzi, rengeteg gyászt halmozott fel magában, amit egyszer, valahol ki kell majd adnia. Bár a dokumentumfilm egyszeri és megismételhetetlen, és az elején Vilmos és Harry is kényelmetlennek érezte, hogy megnyíljon a kamerák előtt, utólag mindketten úgy érzik, jó hatással volt rájuk a visszaemlékezés: gyógyította a fájó sebeket.

Olvass még többet Diana hercegnőről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top