Sztárok

Polyák Lilla gyerekeit a szerelme is neveli

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt kapcsolata a válás ellenére is harmonikus. A színésznő vőlegénye, Gömöri András Máté is kiveszi a részét a gyereknevelésből, amivel a volt férjnek sincs semmi gondja.

Mint ahogy megírtuk, múlt hétvégén Drezdában vendégeskedett az Operettszínház társulata, A szépség és a szörnyeteg című nagy sikerű darabot játszották. A főszereplők között Polyák Lilla és Homonnay Zsolt neve is szerepel, bár elváltak, a közös munkát ez egyáltalán nem nehezíti. A négynapos programra a színésznő új szerelme, Gömöri András Máté is velük tartott, de ez senkinek nem okozott gondot. 

Polyák Lilla szerelme neveli a gyerekeit

Polyák Lilla boldogan beszélt a BEST magazinnak a kialakult helyzetről. “Zsolttal régóta sikerült működőképes kapcsolatot kialakítanunk. Nem hiszek abban, hogy érdemes gyűlölködni, főleg, ha egy párnak közös gyermekei vannak” – kezdte Lilla, aki szerint a vőlegénye nagyon jó kapcsolatot ápol a fiaival, fiatal kora ellenére nevelőapaként is helytáll. “Máté másfél éve az életünk része, és nyugodtan mondhatom, ő a gyerekek nevelőapja. Szerencsére nagyon jól megérteti magát a srácokkal, de azért szigorú is. A fiúk pedig szeretik és tisztelik” – mondta Polyák Lilla, akinek a kisebbik fia, Bulcsú nemrég beindította színészi karrierjét.

Polyák Lilla gyerekeit a szerelme is neveli

 

További részletek a ma megjelent BEST magazinban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top