Sztárok

Kiss Ramóna lesz a magyar Doktor Szöszi?

Keresik a Doktor Szöszi című filmből készült musical magyar változatának főszereplőjét. A produkcióra hamarosan megkezdik a válogatást, de nekünk már van néhány tippünk, kik lehetnek az esélyesek.

A felhívásban néhány mondattal jellemzik a főszereplő karaktert: a Delta Nus lánycsapat elnöke, aki bosszúból és sértettségből követi exbarátját a Harvard Egyetemre, hogy bebizonyítsa, sokkal több, mint egy buta szőke nő. Életkor: 20–30 éves között. Szerintetek ki lenne a legmegfelelőbb, hogy Reese Witherspoon szerepét magára öltse?

via GIPHY

Muri Enikő kiváló választás lehet. A színésznő pár hónapja viharos körülmények között távozott az Operettszínházból, így a Sugarloaf mellett még biztosan van szabad kapacitása, és a Mamma Miában is bizonyított már szőkén. Korban is passzolna hozzá a szerep.

Fotó: facebook/Muri Enikő
Fotó: Facebook/Muri Enikő

Kiss Ramóna is bizonyított már musicalekben: a Grease-ben vagy a Poligamyban, amelyek szintén mozifilmből készültek. Mostanában sok színházi feladata van, mellette pedig ő lesz az X-Faktor műsorvezetője, de egy ilyen szerep elnyerése nagy áttörést jelenthetne neki. Igaz, néhány évvel kilóg a korhatárból, de annyira fiatalos, hogy simán el tud játszani egy egyetemista lányt.

Fotó: facebook/Kiss Ramóna
Fotó: Facebook/Kiss Ramóna

Trecskó Zsófit jól ismerik a Madách Színház nézői, nemrégiben pedig azzal került az újságok címlapjára, hogy ő Szente Vajk új szerelme. Biztosan jól állna neki ez a szerep, és arra is jó lehetőség lenne számára, hogy bizonyítsa tehetségét.

Fotó: Facebook/Zsófia Trecskó
Fotó: Facebook/Zsófia Trecskó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top