Sztárok

Pécsi Ildikó nem mer színpadra állni többé

Pécsi Ildikó remek ajánlatot kapott Eszenyi Enikőtől, ám komolyan hezitál, hogy el merje-e vállalni, és a nem felé hajlik.

A Vígszínház igazgatója különleges ajánlattal kereste fel Pécsi Ildikót. Ő és társulata szeretné, ha a színésznő a felújított Padlás című musicalben eljátszaná a kéményseprő szerepét. Pécsi Ildikó boldogan fogadta a felkérést, hiszen visszatérhetne arra a helyre, amely az egyik legkedvesebb a számára, a színpadra. Mégis fél, hogy nincs elég ereje a kihíváshoz, ezért hezitál.

“Óriási öröm számomra, hogy gondoltak rám, köszönöm a társulatnak, hogy még mindig alkalmasnak találnak a szerepre. Kezdetben lelkes voltam, és örömömben szinte azonnal igent mondtam volna, a Vígszínház az egyik legkedvesebb teátrum számomra… Elbizonytalanodtam, lehet, hogy nem tudnék már maximálisan teljesíteni. Annak idején természetes volt, hogy miután a darabokat nem játszottuk több szereposztásban, előadás nem maradhatott el. Ha kellett, fájdalomcsillapítókkal vagy anélkül, de sosem hagytuk cserben a közönséget. Nem akarom, hogy csalódjanak bennem, sem magamat, sem másokat nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni” – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó. Mi azért reménykedünk benne, hogy végül mégis elvállalja a szerepet, és láthatjuk a színpadon. 

Pécsi Ildikó nem mer színpadra állni többé

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top