Sztárok

A tornász Berki Krisztián ezekkel a sorokkal vallott szerelmet feleségének

Az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián felesége ma ünnepli a születésnapját. A sportoló egy szívhez szóló üzenettel köszöntötte élete szerelmét.

Berki Krisztián nehéz éven van túl, hiszen egy vállsérülés miatt tavaly nem sikerült kvalifikálnia magát a riói olimpiára. Azóta azonban megállás nélkül edz és versenyez, de a családjára mindig van ideje. A tornász a rajongóival is rendszeresen megoszt egy-egy cuki képet, akár a kislányáról, akár a feleségéről, Marcsiról. Utóbbi ma ünnepli a születésnapját, Krisztián pedig egy hihetetlenül megható üzenetet osztott meg ez alkalomból. 

“Van az életemben egy nő, aki ma ünnepli a születésnapját és amíg csak élek hálás leszek neki, azért amit mellettem végigcsinált és azért a támogatásért aminek köszönhetően az lehetek, aki mindig is szerettem volna lenni! Igazi társ, aki támaszt nyújt nap, mint nap, de amiért és akiért a leginkább hálás vagyok neki, hogy megajándékozott az élet legnagyobb kincsével, Liával! Vele lett teljes az életünk és azóta tudom, hogy mi az igazi kincs!” – írta Berki Krisztián, akit nemrég az a megtiszteltetés ért, hogy róla nevezték el a lólengés egyik elemét. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top