Sztárok

Csodás nevet kapott ÉNB Barbi kislánya

Tegnap megszületett az Éjjel-nappal Budapest sztárjának kislánya. Csákányi Mónika, azaz ÉNB Barbi már nagyon várta, hogy végre anya legyen.

Közösségi oldalán tudatta a követőivel ÉNB Barbi, azaz Csákányi Mónika, hogy tegnap este életet adott első gyermekének, akit Liliennek neveztek el. Szerencsére az anya és a baba és jó egészségnek örvend, nem akadtak komplikációk a szülés alatt. ,,2017. 09. 10-én megérkezett a mi kis csodánk; Lilien. #anyalettem” – írta a fotóhoz az Éjjel-nappal Budapest sztárja. 

2017. 09. 10-én megérkezett a mi kis csodánk; Lilien. 👶👨‍👩‍👧❤️ #anyalettem

Csákány Mónika (@csakanymonika) által megosztott bejegyzés,

A kislány egyébként igazi Éjjel-nappal Budapest-baba, hiszen Mónika és párja a sorozat forgatásán ismerkedtek meg, a férfi ugyanis a sorozat operatőre. A színésznőt már májusban kiírták a sorozatból, de csak ezután derült ki, hogy várandós, amit a Story magazin írt meg elsőként. ÉNB Barbi büszkén mutogatta pocakját a közösségi oldalán, és a babaváró bulija részleteit is megosztotta követőivel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top